tiistai 13. lokakuuta 2015

LämmitystäLämmityskausi on päässyt hyvään vauhtiin ja ainakin meillä on nyt yöpakkasten aikaan lämmennyt takka joka ilta. Näin alkusyksystä takkaa jaksaa vielä fiilistellä ihan eri lailla, tammi-helmikuun paukkupakkasilla se tuntuu jo enemmän vain lämmönlähteeltä.
Pojan huoneesta jäi aiemmin ylimääräiseksi yksi Kallax-hyllykkö ja siirsin sen takan viereen. Se on osoittautunut aika käteväksi paikaksi säilyttää puita. Kolmeen lokerikkoon mahtuu kiva määrä polttopuita ja ne on helppo nakata vierestä tulipesään.


Olen miettinyt hankkivani takan eteen mustan lehmäntaljan, mutta se ajatus ei ole nyt edennyt toteutukseen. Sitä odotellassa kaivoin lampaantaljat esille ja yksi pääsi takan eteen. Täytyy sanoa, että siinä oli tänäänkin aika ruuhkaa.7 kommenttia:

 1. Voi täällä ei olla vielä saatu takkaa tälle syksylle sytytettyä, täytyy korjata asia heti :)

  VastaaPoista
 2. Kiva puiden säilytys idis! Kerkiävät tuossa hyvin kuivuakin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä säilytyspaikka. Turkoosi astia on hieno hyllykön päällä, sopivasti nappaa silmään!

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla! Kiva blogi sullakin! Jäin lukijaksi :) Meillä taitaa olla melkein samanlaiset takat :) Onko teillä kivian takka vai mikä? Meillä on kivian. Mukavaa loppuviikkoa ♡

  VastaaPoista
 5. Kiva kun jätit viestiä blogiini ja löysin siten tänne. Meilläkin on talja usein takan edessä ja siinä köllötellään pitkin ja poikin. Tunnelmallista!
  Seuraillaan :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin alkaa olla takassa lähes joka ilta tuli. Se tuo niin ihanaa tunnelmaa ja lämpöä! Ainakin säästää lämmityskustannuksissa. Kaunista muutenkin teillä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.