maanantai 2. maaliskuuta 2015

Naulakko lastenhuoneeseen


Elämä pyörii tällä hetkellä aika paljon puun ja sen työstämisen ympärillä. Harjoituksia on tehty ja valmistakin syntynyt. Aika hauska tunne tuoda kotiin jotakin itse tehtyä, oman näköistään ja laittaa se paikoilleen.
Pienellä paniikilla olen yrittänyt miettiä, mitä koulun huonekalurakennuskurssilla voisi vielä tehdä. Jaksoa kun on jäljellä enää alle viikko. Ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla työkaluilla työskentely on ollut jokseenkin palkitsevaa. Kun tilat ja välineet ovat kunnossa, tekee todella mieli ottaa niistä kaikki ilo ja hyöty irti.


Tämän tuikitavallisen naulakon rakensin viime viikolla yhtenä aamupäivänä ihan puhtaaseen tarpeeseen, ja se päätyikin Veen huoneeseen harrastusvälineiden säilytyspaikaksi. Naulakon päälle löysin vielä muutamalla eurolla taulun.
Ajattelin koota tänne blogiinkin jotenkin järkevästi koulutöitä muistiin ja portfolioksi, jotta voin ne helposti löytää myöhemmin.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti :) Ihan perusnaulakko, mutta sellainen tuli nyt tarpeen.

   Poista
 2. Oooo. Voi vitsit, mutta nyt mun alkoi kanssa tehdä mieli puutöihin :). On noista puusepänopinnoista jo tovi vierähtänyt (30 vuotta tulee itseasiassa tänä vuonna täyteen ;)), joten olispa taas kiva päästä ihan oikean sorvin ääreen.

  Koitin miettiä, mitä viikossa ehtisi vielä värkätä, mutta ei tullut äkkiseltään mitään järkevää mieleen. (Ei tosin tule tällä hetkellä mistään muustakaan aiheesta :)). Mutta naulakko on jokatapauksessa kiva. Aina ohikulkiessa varmasti tulee hyvä mieli siitä, että on ihan ite tehty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hauskaa, että sulla on alalta kokemusta. Meidän katsaus on aika pintaraapaisu, kun vaan kaksi kuukautta ehdittiin nikkaroimaan. Tosi hauskaa oli kyllä ja luulen, että sitä tulee jatkossa autotallissakin hommailtua jotain :)

   Poista
 3. Hieno naulakko! Mulle voisit nikkaroida pienen laatikoston eteiseen, sopivan kokoista ei löydy kaupoista... heh heh.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mä teinkin juuri meidän eteiseen hyllykön kaikelle ajalehtivalle tavaralla, pipolle ja hanskoille. Mitoitin valmiiden korien mukaan. Tosi helppo kyllä tehdä itsekin jos vaan porakone pysyy ollenkaan kädessä ja jonkunlainen saha löytyy :)

   Poista
 4. Toi on kiva, hauskat esineet siinä. Löysin tänne blogiisi mutkan kautta ja jäin ihasteltuani :) teretulemast vastavierailulle! :) T. Kaisa

  VastaaPoista
 5. Tosi nätti ja tarpeeksi simppeli! Taas sitä muistaa kaikki ne omat keskenjääneet projektit, jotka pitäs saattaa loppuun :D

  VastaaPoista
 6. Vähänkös kuulostaa huipulta tuollainen kurssi!!! Ja tosi suloinen naulakko, taitava sinä<3

  Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2015/03/kuka-meilla-sisustaa.html

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunista! Täytynee vierailla useamminkin blogissasi. Käy toki vastavierailulla jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.