tiistai 25. helmikuuta 2014

Kun luopuu jostain...

...saa jotain uutta tilalle.
Olen aina allekirjoittanut tämän väitteen täysin. Se on pitänyt elämässä paikkansa.
Nyt täällä ollaan raivaamassa tilaa uudelle vähän konkreettisemmin. Kirpparille kasa tavaraa ja huonekaluja myyntiin. Luopumisen tuskasta ei ole tietoakaan, vaikka yleensä luonteeseeni on sopinut hamstraaminen.
Valtaisan nurkkien järjestelyn tuloksena kirpparikasa kasvaa ja todennäköisesti parikaan viikkoa ei riitä niiden myymiseen.

Mutta, kun luopuu jostain, saa jotain uutta tilalle.
14 kommenttia:

 1. Tuntuu ihanalta kasata kirpparitavaroita ja laittaa itselle turhaa tavaraa myyntiin. Minäkin vein muutama viikko sitten monta Ikean kassillista tavaraa kirpparille - niillä rahoilla sainkin sitten makkariin uuden tapetin ja pari maalipurkkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyllä fengshuit kerralla kohdilleen kun saa tavaraa kiertoon. Ja jos niistä olisi vielä iloa jollekin muulle.

   Poista
 2. Kirpparilla on kiva myydä tarpeetonta tavaraa. Eikä aina tarvitse poistetun tavaran tilalle yhtä paljon uuttakaan hankkia. Hyvin pärjää vähemmälläkin ja tilavuus kaapeissa tuntuu joskus ruhtinaalliselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tarkoituksenakin, että heti ei kaapit täyttyisi. Se tila on niin ihanaa.

   Poista
 3. Mullakin on kirppismyynti käynnissä. Kamaa riittää, ja vielä pitäisi käydä kaappeja. Into taisi vaan lopahtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli varattava pöytä, että sain itsestäni irti todella lajitella ne kamat. Eihän se mitään kivointa hommaa ole, mutta se tulos...

   Poista
  2. Kävin tänään tsekkaamassa ekan päivän myynnin, ja iloinen yllätys toi heti puhtia kaivella lisää kamaa kaapeista! Yes!

   Poista
 4. Mitäs teille on tulossa ;)?

  Munkin pitäis varata kirppispöytä, mutta tuntuu niin työläältä se päivittäinen siivoaminen ym. Oulussa ei vaan tahdo olla mitään hyvää "päiväkirppistä" (vai miksi niitä sanotaan, jossa seisotaan itse pöydän takana myymässä), joten vaihtoehtoja ei kauheasti ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä kivaa löytyy, mutta yksi huone pitäisi kalustaa uudelleen. Se pöydän siivousrumba on kyllä ärsyttävää, mutta josko se pöytä pian tyhjenisi :)

   Poista
 5. Sitä se kevät teettää, taitaa olla oikein tyhjennysbuumi meneillään vähän joka puolella :)
  Minulla on mennyt jo monta kassillista tavaraa välivarastoon odottamaan kirppis-inspistä.
  Mutta niin iloinen ja kevyt mieli tulee kun saa huushollia siistittyä ja turhaa tavaraa pois nurkista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappien siivous on kevätpuuhaa parhaimmasta päästä :) Se tunne on kyllä upea kun saa tarpeetonta tavaraa pois viemästä tilaa.

   Poista
 6. No kyllä allekirjoitan minäkin tuon sanonnan,oma ylimääräisestä tavarasta luopumiseni on onneksi jo loppusuoralla,työlästähän se on,tottakai,kun on vuosia elänyt tavarahamsterin elämää niin kyllä siinä vaiheessa kun siitä luopuu nin ei voi kuin ihmetellä mitä kaikkea sitä onkaan tullut säilyteltyä:) Vaan niin on kyllä lopputulos palkinnut,ihan jo siksi että koko ajan näyttää kummallisen siistiltä ja onhan tuolla vaikutusta ollut henkiselle puolellekin,ihanan keveä ja vapautunut fiilis kun ei kaapin ovea avatessa saa vastaansa epämääräistä kasaa tavaraa:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä, aina kannattaa tehdä tilaa uudelle :)
  Tykkään viedä kirpputoreille tavaraa, sillä toivon aina, että joku muu voi saada suuren ilon, kuten minäkin aina kun teen hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
 8. Täällä samanlaisia touhuja :) Oon tässä alkuvuoden tehnyt niin, että jos tahdon uusia vaatteita lapsille myyn ensin saman määrän vanhoja pois tieltä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.