keskiviikko 19. helmikuuta 2014

JälleennäkeminenEilen koettiin lämmin jälleennäkeminen, kun käytiin kyläilemässä lapsuudenystäväni mummon luona. Tämä mummopa ei ollut muuttunut yhtään, vaikka viime näkemisestä on kulunut helpostikin yli kuusi vuotta. Käynnin varsinainen syy, lipasto, odottaa autotallissa uutta maalipintaa. Ensin pitäisi päättää väri.
Lipaston lisäksi meillä lähti mukaan kahdet kauniit villasukat ja ihana myssy, joka on aivan minun näköiseni. Kiitos vielä kovasti :)


Tässä arkeen palaamisyritysten keskellä sormeni syyhyävät kovasti remppapuuhiin. Nyt maalipensselin alle laitetaan yläkerran vierashuone, jonka vaaleansiniset tapetit saavat lähteä ja huonetta yritetään tehdä monikäyttöisemmäksi. Vierahuoneena se saa palvella vieläkin, mutta lisäksi huoneeseen on tarkoitus tehdä kotiteatteri ja leikkinurkkaus pojalle. Lisäksi kalusteet laitetaan aikalailla uusiksi.
Tämä projekti ei varmaan hetkessä valmistu. Aluksi pitäisi keksiä minne nykyiset kalusteet saadaan, jotta päästään seiniin kunnolla käsiksi.

10 kommenttia:

 1. Kiitos kun kävit oli IHANAA nähdä Sinua ja perhettäsi
  nauti sukista ja piposta katsotaan mitä jatkossa seuraa
  terv. se mummo

  VastaaPoista
 2. Ihana toi myssykkä :)
  Täällä olisi uusimisjutuuja myös, vaan ihan kesken kaikki. Ihailen aina heitä, joilta kaikki uudistuu hetkessä. Tällä ei todellakaan 8)

  VastaaPoista
 3. Eihän ne mummot kuudessa vuodessa miksikään, ennekuin sitten kun on sadan ylittänyt ;) Ja tuokin mummo istuu vielä täällä kirjoittelemassa. Tosi kiva pipo aj tuo letti on oikein mukava reunus siihen.

  VastaaPoista
 4. Kiva pipa. :) Mukavia remppailuhetkiä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat tuliaiset :). Remppajuttuja odotellessa :).

  VastaaPoista
 6. Innolla odotan millaisen muodonmuutoksen lipasto saa :)
  Ihanat sukat ja pipo :) En kehtaa ees sanoa monetko tuon mummon kutomat sukat ja pipot multa löytyy :D

  VastaaPoista


 7. Me encantan las fotografías, son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
  Elracodeldetall.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä maalaus urakkaan. Tääl vähän samat toimet meneillään tosin katton suhteen :)
  Kääk mitä työtä, mutta josko lopputulos palkitsisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.