perjantai 22. elokuuta 2014

Töissä kotona
Kaikkia varmaan kiinnostaa tosi paljon työhuoneet ja töihin liittyvät asiat näin perjantai-iltapäivänä, mutta koska tässä kehkeytyi nyt tahaton blogitauko, niin vilautetaanpas huonetta, jossa mä olen aika paljon istuskellut tällä viikolla.
Työhuonetta yritin laitella jo keväällä - näemmä aivan väärään suuntaan, koska yhtenä päivänä oli aivan selvää mitä sinne tulee. Kun luovutin pakkoajatukseni keltaisesta ja ruskeasta, ja annoin musta-valkoiselle luvan, oli pinkki väri lisänä päivänselvä juttu. Joskus näiden sisustusajatusten täytyy näemmä vaan antaa hautua mielessä.


Kyseessä on siis huone, joka meillä on, ei nyt aivan kodinhoitohuoneen kaltaisessa suuressa käytössä, mutta paljon ei puutu. Huoneeseen nimittäin siirrettiin keväällä iso eteisen kaappi, jossa säilytetään ei päivittäisessä käytössä olevia vaatteita. Lisäksi mulla on työkaveri, jonka kanssa jaan huoneen - oma konttorijänis.

Ennen koneen kanssa tuli istuttua keittiön pöydän äärellä, mutta nyt kone on ollut koko ajan työhuoneessa - ja kumman paljon paremmin siellä viihtyy itsekin. Ja mikä parasta, mitään uutta ei tarvinnut hankkia. Vanha pöytä sai maalia ylleen, matto on vanha kirpparilöytö, hylly äidiltä ja verhot olohuoneseen ostamani, mutta jotka eivät sinne sitten oikein sopineetkaan. Jossain vaiheessa täytyy kyllä hankkia pöytälamppu ja kunnon työtuoli, mutta aika pienillä hankinnoilla pääsee.

Inspiroivaa viikonloppua.
11 kommenttia:

 1. Onpa ihanan seesteinen ja miellyttävän näköinen työtila - kyllä tuolla varmasti ajatus lentää! Terveisin eräs, joka on tahkonut näppäimistöä koko päivän keittiön pöydän ääressä epäergonomisessa asennossa rönöttäen, lehtipinojen ja kauppaostosten ja ties minkä epämääräisen tavararyökkiön välissä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kuulostaa mun työpisteeltä aiemmin :) Kunnon työnurkkaus kyllä lisää työtehoa kummasti.

   Poista
 2. Oi että, tuossa on osattu yhdistää juuri sopivissa määrin tuota pinkkiä. Toimii aivan täydellisesti, kyllä tuollaisessa ympäristössä kelpaa töitä pusertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkkin antaa kyllä kummasti energiaa mustan ja valkoisen sekaan. Ja onhan se aika tyttöväri. Mutta toimii musta tollasena kirkkaana aika hyvin.

   Poista
 3. Nyt on aivan pakko todeta: vau! Siis samantien kun näin ensimmäisen kuvan, niin tykästyin aivan hurjasti. Jotenkin tuossa on niin kaikki niin just eikä melkein. Kummasti minäkin istuisin mielelläni tuolla! :)

  Ja sitten vielä sydämeni suli postauksen lopussa, pupu!
  Onko ihan puhdasrotuinen kääpiöluppa?
  Minkä niminen töpöhäntä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Marika. Tykkään kyllä itekin tosi paljon. Taitaa olla kodin lempparihuone nyt :) Pupu, eli herra Jänis on Jone, kääpiöluppakorva, joka totuttelee eloon taas sisätiloissa lämpimän kesän jälkeen.

   Poista
 4. Oi, onpa viihtyisä ja tyylikäs työhuone sinulla!
  Jokainen kunnon konttori tarvitsee konttorijäniksen, erityisesti tuollaisen luppakorvan. Ihana on hän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Konttorijänis on kyllä korvaamaton kaveri. Tuhisee nytkin tuolla jaloissa.

   Poista
 5. Blogissani olisi sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/08/syotyja-sanoja-haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.