maanantai 9. joulukuuta 2013

TavaraähkyEn tiedä johtuuko se kaikenlaisesta näpertelystä tänä syksynä vai sataneesta lumesta vai viime päivänä näkyneestä ihanasta auringonvalosta, mutta mulle iski tavaraähky. Kaikenlaista jouluista tavaraa ja kynttiläkuppia on jokapaikassa, ja vaikkei näitä nyt ehkä yleisellä tasolla niin paljoa ollut, niin syksyn mittaan kovasti modernimpaan ja minimalistisempaan suuntaan kääntynyt mieleni ei tykännyt. Joten raju raivaus ja nyt voi taas hengittää.
Ja hyasintitkin ovat viimein avanneet kukkansa, joten nyt meillä leijuu se joulun tuoksukin.
Joulun hankinnat alkavat kohta olemaan kaikki pulkassa, että onnistuisikohan meillä viimein tänä vuonna sellainen kiireetön ja stressitön joulun alusaika.

13 kommenttia:

 1. Samaa täällä liikkeellä, jotenkin koko joulua kohtaan lievä ähky. Tunnistan sen myös viime vuodesta, ja veikkaan, että se liittyy just tuohon myyjäisrumbaan... Mutta kyllä tää tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen, että myyjäisnäpertely on omiaan tämän ähkyn aiheuttamiseen.

   Poista
 2. Sama täällä...siis tavara ähky..ja ei vaan jouluisista tavaroista. Mutta mihin niitä tavaroita täällä täydessä kodissa oikein laittasi piiloon. No, varastoon olen yrittänyt tunkea, mikä mahtuu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että täälläkin joka kaappi pullistelee. Pitäisikin tehdä lupaus uudelle vuodelle...

   Poista
 3. Mua harmittaa kun koskaan ei saada jouluna vaan olla omassa kotona ja viettää joulua kaikessa rauhassa:( Pyhät kuluu sukulaisissa ravatessa, joka sekin on tietysti ihanaa, mutta välillä olis kiva vaan olla ihan omissa oloissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti joskus kaipaisi rauhallista joulua kotosallakin. Meillä joulut ovat siirtyneet meillä vietettäväksi ja tykkään kyllä kun saa olla omissa nurkissa :)

   Poista
 4. Samoin ajatuksin täälläkin. Ja yleensä siis kaiken tavaran suhteen. Kämppä on sen verran pieni, etten tiedä, minne kaiken "turhan" kaman työntäisin just nyt, kun tekee mieli karsia. Saunakin on täynnä käsityöharrastusten tuotteita betonista keramiikkaan, kankaisiin ja kuteisiin. HUOH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa niin tutulta. Meilläkin tungin saunaan jo kamaa, mutta nyt on onneksi ne saatu paikoilleen :)

   Poista
 5. Se on muuten tää naisen mieli kummallinen, tyylisuunnat vaihtelee. Itsekään en oiken enää tiedä että mistä tykkään - väreistä&runsaudesta vai pelkistetyistä jutuista. hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mulla tuli keväällä maalaisromantiikka ähkykin. Mutta eihän sitä tiedä, että mitä taas kohta haluaa.

   Poista
 6. Sama täällä. Tosin en osaa oikein valita, että tavaralla vai ilman. Huomaan sen, että tuikkukupit ei meinaa enää löytää paikkaansa ja muutenkin silmä vaeltelee liikaa milloin missäkin.

  Meillä onkin parhaillaan menossa huushollin järjestely. Ollaan rakentelemassa lisää säilytystilaa yläilmoihin, jotta minä saisin tavarat piiloon. Pois se silmistä, pois se mielestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapit ratkaisee kyllä paljon. Sitten kun tavara makaa käyttämättömä kaapissa tarpeeksi kauan, sen voi laittaa kiertoonkin. Kätevää. Tai olisi, jos ei olisi tällainen hamsteri...

   Poista
 7. mieki vain kynttilöistä nautiskellut, yhtään tonttua ei ole vielä näkynyt ;)
  no eilen hyppäs jouluheppa kehiin mukaan mutta sekin aika piilopaikassa , joten vähän samoilla linjoilla mennään myös täällä ...
  pari joululahjaa niin se ois siinä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.