perjantai 27. joulukuuta 2013

RaikastusJoulu oli ja meni. Vietin sen aikalailla erossa netistä mikä tekikin ihan hyvää. Ehti keskittyä siihen olennaiseen, eli yhdessäoloon. Tosi nopeasti päivät sujuivat hyvässä seurassa.
Niin paljon kuin joulua rakastankin, niin kuusi lähti tänä aamuna ulos ja samalla keräilin tonttuset ja punaiset tavarat pois. Jäljelle jäivät kauniit kukat ja talveen sopivat tavarat. Talvi, me ollaan valmiita.
Tänään poikkesin alennusmyynneissä sen verran, että poltin varmaan aika hyvän annoksen joulun suklaita ravatessani ääriään myöten täydessä kauppakeskuksessa. Muutamat ale-ostokset tarttui mukaan, mutta siinä se. Mitään alennusmyyntihuumaa en kokenut, paitsi vihdoin ja viimein löytäessäni autolle paikan. Tai ehkä kuitenkin silloin kun käänsin auton keulan takaisin maaseutua päin.

9 kommenttia:

 1. Takkatuli saa aikaan niin kotoisan tunnelman! Meilläkin Nisset ja tontut päätyvät takaisin komeroon viikonloppuna ja aihdan sohvalle talvityynyt. Ja joulu on poissa, helppoa kun ei koristele liikaa ennen joulua ;)
  Alennusmyynteihinkään ei tarvitse nyt tämän jalan kanssa lähteä. Mukavaa.
  Oikein mukavaa talvea sinne teille, toivottavasti saadaan pian vähän luntakin!

  VastaaPoista
 2. Itse siivoan myös aika liukkaasti joulupyhien jälkeen ne muutamat joulukoristeet mitä kämpästä löytyy. Sen jälkeen talvea valostuttamaan jäävät kynttilälyhdyt ja lasimaljakkoon "istutetut" jääkukkavalot. :-) Jotenkin häiritsee jos nurkissa pyörii liikaa ylimääräistä tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkullinen salaatti kuvissa. Itse olin jo eilen töissä -joten ei tarvitse mennä alennus myynteihin ollenkaan :) Rahat säästyy.
  Mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Oho, teiltä lähti jo kuusikin pois! Itse olisin valmis keräämään jo joulukoristeita pois, mutta mies ei antanut :) Kuusi poistunee vasta vuoden vaihduttua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukoristeita asettelee mielellään, mutta sitten niitä kyllä yhtä mielellään poistaakin odottamaan vuoden päästä esille panoa. Kauniit kuvat, takassa loimuvaa tulta voi katsella vaikka kuinka ja samalla nauttia herkullista salaattia.

   Poista
 5. Kävin alennusmyynnissä ostamassa uudet pihakengät koska entiset vuotavat. Vaikken enemmin kierrellyt kaupoissa, väsyin perusteellisesti vilinään ja tuli kova kiirus takaisin kotiin. Joulua oli tänä vuonna koristeltu melko vähän, lähinnä kukkia, valosarjoja ja kynttilöitä. Niitä tarvitaan edelleen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, hengenheimolaisia. Meilläkin lähti suurin osa joulukoristeista eilen pois. Joulukuusi on vielä lähinnä kynttilöiden vuoksi, mutta eiköhän tuokin maanantaina viimeistään saa liikuntaa ulko-oven suuntaan. Valosarjat saavat olla vielä jonkin aikaa ja tietenkin kynttilät. Eilen kävin kaupassa ja katselin ylimalkaisesti ale-tarjontaa. Uusia talvikenkiä ajattelin, mutta eipä mieleisiä näkynyt. Halvaksi tuli eilinen reissu.

  VastaaPoista
 7. Meillä vielä kuusi ja tähdet ikkunoilla, mutta muuten olen jo joulua tänään riisunut minäkin...vaikka eihän meillä niin paljon joulua ole laitettukaan..:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.