perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kenkätuunaus


Juhlat tulossa, mutta ei mitään asuun sopivia kenkiä. Miten tuttua meille naisille. Kaupoistakaan ei löytynyt pikavilkaisulla sopivia, joten päätin Roskisprinsessan esimerkkiä noudattaen tuunata samaisiin juhliin näin aluksi kengät.
Kenkiä löytyy nurkista vaikka millä mitalla. Nämä ruskeat nahkakengät olivat jääneet tosi vähällä käytölle, varmaankin värinsä vuoksi. Koska niissä ei muuten ollut mitään vikaa, päätin antaa niille uuden elämän, ainakin näihin juhliin, akryylimaalilla.


Akryylimaali oli itselleni ennestään tuntematon tuttavuus, mutta askartelukaupasta ostetulla maalilla voi maalata lähes mitä vain, ja sen pitäisi kestää.
Sutiminen oli helppoa ja maali imeytyi nahkaan nopeasti. Aluksi kauhistuin kirkasta väriä, mutta lopputuloksenna olikin tyylikkään syvän sininen sävy, juuri passeli Love Boat -henkisiin juhliin.




Kenkien tuunausta tulen varmasti kokeilemaan uudelleenkin. Mielessä pyörii jo vanhojen korkkareiden maalaaminen kirkkaan punaisiksi. Lisäksi työn alla on valkoisen keinonahkalaukun maalaaminen samalla sinisen sävyllä. Katsotaan jos siitäkin saisi vielä juhlakelpoisen.



8 kommenttia:

  1. Hieno idea ja tuli akuuttiin tarpeeseen. Pitäisi saada pinkki laukku viikon päästä vietettäviin häihin.

    VastaaPoista
  2. Vau, tuli tosi hienon väriset :)

    VastaaPoista
  3. Ompas makeet kengät. Kyllä nyt kelpaa tanssia juhlissa
    Sinulla on erittäin hienot sivut ja ihania valokuvia
    terv. Arnan mummi

    VastaaPoista
  4. Wau, miten hienot kengistä tulikaan! Tuhannet kiitokset vinkistä, täytyykin tutustua tuohon akryylimaaliin itsekin! :)

    VastaaPoista
  5. Hieno tuunaus, aina ei tarvitse ostaa uutta. Olisipa kiva kuulla myöhemmin miten maali pysyy kengissä. No, kyllä se ainakin yhdet juhlat kestää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.