maanantai 22. heinäkuuta 2013

Loppukesän tuntua


Tuuli ja viima ovat riepitelleet viime päivinä niin napakasti, että väkisinkin loppukesän haikeus on hiipinyt mieleen. Ei kulu kuin muutama hujaus, että työt, koulut ja päiväkodit alkavat. Ei vielä, huutaa kesänlapsi minussa. Mutta toisaalta, upeita ovat kaikki vuodenaikamme, eikä juuri mikään voita elokuun pimeitä iltoja, jolloin terassilla on kietouduttava villaan ja lämmiteltävä kynttilän valossa.Ehkä kuluneen ajan perään ei kuitenkaan tarvitse haikailla. Taskuun on talletettu roppakaupalla kesämuistoja sateessa lämmittämään. Ja sitäpaitsi, sääennustus näyttää todellisten kesäkelien palaavan heti huomenna. Ja hellekeleille luvassa onkin siihen sopivaa puuhaa. Ja siihen ei villasukka tarvita.
4 kommenttia:

 1. Minä olen niin kesänlapsi, että tunnen suurta tuskaa, kun tiedän, että taas on yksi talvi edessä...kärsin myös pakkasallergiasta ja talvella tuntuu, että olen vankina sisätiloissa. Mutta vielä on kesää jäljellä, joten nyt nautitaan!

  VastaaPoista
 2. Elä elä elä sinä tyttö nyt vielä rupia sitä syksyä tänne manaamaan! ;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin syksyistä ollut! Tänään piti olla jo +25, mutta ainakin aamu on yhtä kolea ja tuulinen kuin nyt on ollut.

  VastaaPoista
 4. Eilen oli syksyistä, mutta tänään kesä palasi. Ihanaa!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.