keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pajusta

Tänään vietettiin mukava aamupäivä Koiramäen pajutallilla Tuusulassa. Olen käynyt tilalla vuosia sitten, silloin kun se sijaitsi vielä eri paikassa, mutta nyt toimintaa oli laajennettu ja katseltavaa ja ihasteltavaa riitti paljon niin lapsille kuin aikuisillekin.
Pajutallihan on lähtenyt tilintarkastajan ja insinöörin halusta työskennellä lähellä luontoa ja ylläpitää käsityötaidon perinnettä. Ja se aate kyllä oli nähtävissä.


V:n suosikkeja olivat minipossut, viiriäiset ja puput sekä peikkometsä, jonka polun varrella oli mahtavia pajusta tehtyjä peikkoja ja eläinhahmoja. Osa yksityiskohdista oli vielä lumenalla ja taidammekin joutua tekemään tilalle uuden retken lumien sulettua.

Viiriäisten häkki oli sisustettu ihanasti jalkalamppuineen ja pikkuisine mökkeineen. Possutkin olivat saaneet narsisseja kotinsa koristukseksi pääsiäisen kunniaksi.


Aikuisille ihastelevaa riitti monenlaisista pajuista taidolla tehdyistä koristeista ja kukkaamppeleista sekä sisustusmyymälän ihanuuksista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.