keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Lettupannu

Olen pidemmän aikaa kirpputoreilla liikkuessani pitänyt silmät auki lettupannujen varalta. Jokunen on silmiini osunutkin, mutta koska hinta ei mielestäni ole ollut sopiva, olen toistaiseksi ollut ilman. Varsinaisessa käytössään sitä en aikonut käyttää, vaan tarkoitukseni oli antaa sille uusi elämä, nyt kun induktioliedet ovat vallanneet keittiöt.
Nyt oman kylän kirpputorilla käydessäni silmiini osui parikin neljän letun lettupannua, joista toinen lähti mukaan. Ja hintakin oli enemmänkin kuin sopiva, neljä euroa.
Hieman ruostetta pinnassaan pitävä pannu on mielestäni oikein söpö sellaisenaan keittiön koristeeksi. Lisää söpöyttä se saa ympärilleen muutamasta vaaleanpunaisesta tulppaanista sekä kynttilästä.
4 kommenttia:

 1. Hei kiva kun kommentoit luonani, niin löysin tänne. Kaunis blogi sulla! Lettupannu onkin kekseliäs pöytäkoriste. Huomasin myös, että me idätetään herneenversoja ihan samanlaisissa astioissa :) Ja auts, mun pelakuut on vielä autotallin lattialla..! Tänään kyllä katsoin, että ainakin jotkut on elossa ja jopa kukkaa pukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista. Eiköhän ne pelargonit siitä piristy kunhan valoon pääsevät. Onneksi sitä on viime päivinä riittänyt, joskin kyllä pakkastakin. Kiva kun liityit lukijaksi.

   Poista
 2. Mulla oli kanssa joskus tuommoinen lettupannu, pidin siinä Iittalan kivituikkuja. Oli tosi kivannäköinen yksityiskohta sisustuksessa. Missäköhän se pannu mahtaa nykyisin olla...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuotahan saa muokattua monenlaiseen sisutukseen sopivaksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi.