tiistai 22. syyskuuta 2015

Olohuoneessa

Olen potenut lievää kotitylsistymistä kun mikään kohta kodin sisustuksessa ei ole tuntunut mieleiseltä - tai on ollut ainakin jo niin nähtyä. Niin kuin joka vuosi, toi syksy tänäkin vuonna vähän intoa sisustamisen saralle myös kotona. Jotenkin on huomannut myös sellaisen klassisen Suutarin lapsilla ei ole kenkiä -tyyppisen ratkaisun hiipineen myös itselle. Sisustajaksi opiskelua on nyt takana yhdeksän kuukautta, ja kun päivisin on saanut toteuttaa itseään sillä saralla, on illat pyhitetty jollekin ihan muulle.
Nyt kuitenkin olohuoneen sisustus loksahteli paikoilleen yhtään yrittämättä. Ja kaikki vain sen ansiosta, että löysin hauskan kankaan, jota kyllä alkuun vähän epäilin, mutta josta ompelin kuitenkin verhot olohuoneeseen. Olohuoneen järjestys kääntyi ihan kokeilusta uudeksi ja saa sellaisena nyt toistaiseksi pysyäkin.
Uuden järjestyksen myötä myös videotykki muutti yläkerran leffahuoneesta alakertaan. Ja ihan vaan siksi, että fakta on, että me käytetään meidän yläkertaa ihan naurettavan vähän. Siellä käydään lähinnä vaan kuntosalilla ja satunnaisesti tekemässä töitä. Tykin käyttöaste siis nousi, vaikka meillä megavähän edelleenkään katsellaan mitään ohjelmia tai leffoja.Blogihiljaisuuden aikana uppouduin vähän myös Instagramin maailmaan. Kuvapalvelun kautta some-sosiaalisuus tuntuukin itsestäni ehkä kaikkein luontevimmalta. Jos siis haluat seurata Niittykulmaa Instagramissa ( jonne varmasti päivittelen kuulumisia jatkossakin useammin kuin blogiin) niin minut löytää sieltä luonnollisesti nimellä niittykulma. Yritän myös alkaa etsiä tuttujen blogien tilejä sieltä, joten saa toki myös laittaa käyttäjänimiä tähän.

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! :) Mut löytää Instagramista tutulla nimellä Pilviraitti.

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin kauniilta! :)

  VastaaPoista
 3. Erittäiin kivan säväyksen tuo myös tuo pirteä keltainen. Instassa nähdään! :)

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköistä! Minut löytää Instasta nimellä Kirsikkatee33. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.