sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Puhdasta 

Koti siivottu, tavarat omilla paikoiltaan, tuoreet hyasintit ja amaryllikset ruukuissa. Tänään aloitettiin päivä käymällä mäessä ja siellä lumitykit levittivät ihanaa valkeutta ympärilleen. Me kun ollaan vihdoin saatu vähän pakkasta.
Sitä valkoista taitaa tulla etelään ilman tykkejäkin huomenna. Taidan odottaa valkoista joulua ihan samalla tavalla kuin lapset joulupukkia. Kaikki näyttää valkoisena niin puhtaalta, kauniilta ja taianomaiselta. Sellaiselta, että jouluyönä voi nähdä joulupukin reen lentämässä taivaalla.
Kuusi kannettiin meille todella poikkeuksellisesti jo tänään sisään ja virittelin siihen jo valotkin. Koristeita se saa kuitenkin odottaa ainakin huomisiltaan asti.
Jännittäviä päiviä ennen joulua.


4 kommenttia:

 1. Valkoista saatiin ripaus tänään rakeiden muodossa. Pakkasta on luvassa, joten toivo valkeasta tai ainakin hiukan valkeammasta joulusta elää. Odotan sitä valkeutta kans varmaan yhtä kovasti kuin lapset joulupukkia :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin ollaan lumen tulosta ihan täpinöissään! Toivottavasti saadaan sitä vielä vähän lisää...

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo lumentulo vaan on tämän joulun yksi parhaista lahjoista. Noissa kuvissa on ihana vastasiivotun kodin tunnelma.

  VastaaPoista
 4. Leppoisaa joulun aikaa koko perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.