lauantai 24. toukokuuta 2014

Hellepäivän ilta
Eipä ole koneen ääressä istuminen paljon viime päivinä houkutellut. Sisällä on käyty kääntymässä ja lähes kaikki jokapäiväiset toiminnot syömisineen ja aamukahveineen on hoidettu terassilla.. Aika täydellisiä hellepäiviä siis. Pihahommia, kesän tuoksuttelua, istutuksia, lähipuutarhalla käyntiä, nurmikon leikkuuta. Kynnenaluset mullassa, lihakset kipeinä, iho nihkeänä hiestä.  Kaukana on glamour, mutta lähellä onni.

 


'
Kysyin mieheltä, että tällainenko se kesä on? Pihalla tarkenee aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Sanoi, että ei nyt koko kesä. Niin kauniita ovat kuitenkin nämä tällaiset päivät. Toivottavasti niitä on tänä kesänä paljon.


8 kommenttia:

 1. No nyt on vaarallisen näköistä! Lasi kannettavan päällä, joka on jalkojen päällä :D Ihan mieletön päivä, ulkona aamusta iltaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa aikaa - todellisia kesäkuvia - jatketaan nauttimista..

  VastaaPoista
 3. Kelit on kyllä suosineet. Täällä paistaa tällä hetkellä aurinko ja jyrisee ukkonen.

  VastaaPoista
 4. Samaa toivon minäkin...aurinkoa ja lämpöä. ..:)

  VastaaPoista
 5. kesässä parasta on, että koti laajenee monella sadalla neliöllä ulos :)

  VastaaPoista
 6. Levollisen rento tunnelma välittyi kuvistasi :)
  Liika kuumuus ajaa ulkoa sisälle ilmalämpöpumpun alle viilentymään. Varjossa +27c on itselleni liikaa, varsinkin kun sain päähäni öljytä terassit värikylvyllä. Tekisi mieli kaivaitua jääkaappiin... ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat! Täynnä kesätunnelmaa:)! Nämä aurinkoiset päivät on kyllä jotain niiiiin parasta♥ Kunpa olisi kesä aina!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.