keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Nahkatakkinen tyttö


Rakastan nahkatakkeja. Olen rakastanut aina. Teininä muistan käyttäneeni yhtä kesät talvet, kovimmilla pakkasilla vain paksu villapaita takin alla lämmitässä, ja hyvin pärjäsi. Silloin kylmää ei kyllä tainnut kokea ihan samalla tavalla. 15 vuotta tuo samainen nahkatakki kulki mukana, aika monta viime vuotta kyllä roikkuen vaatehuoneessa käyttämättömänä. Minulle aika oli ajanut sen ohi, mutten ollut raaskinut siitä luopuakaan.
Pari viikkoa sitten kiikutin sen kirpputorille myytäväksi ja se löysikin uuden omistajan heti. Voi miten onnellinen olen ajatuksesta, että minulle yhtenä päivänä niin rakas takki voi ilahduttaa nyt jotakin toista.

 

Pari viime vuotta luottonahkatakkini on ollut kirpputorilta kolmella eurolla löytämäni musta takki. Olen pitänyt sitä kaikkien aikojen kirppislöytönäni, mutta tällä viikolla törmäsin toiseen helmeen. Vilan harmaa nahkainen takki lähti mukaan kahdella eurolla. Takeissa on tosi paljon samaa, mutta harmaa on hieman istuvampi ja naisellisempi malliltaan. Nyt saavat vuorotella kevään pukeutumisessa.
Tyylini on kovaa vauhtia menossa kohti rockimpaa, huiveilla saa kuitenkin näppärästi muutettua suuntaa.8 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen asu. Mullakin valkoinen nahkatakki joka on jo vanha, mutta tykkään siitä tosi paljon.

  VastaaPoista
 2. Hyvänen aika, mehän ollaan melkein samikset 40 vuoden ikäerolla :D. Mulla on aikalailla samanlainen huivi ja nahkatakkikin oli tänään just päällä sen huivin kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Nahkatakit on pop. :-) Itselläni ei ole varaa ollut ostaa oikeaa nahkatakkia, pitäis varmaan mennä penkomaan kirppareita.

  VastaaPoista
 4. Nahkatakki ja kevät kuuluu yhteen kuin nenä päähän.Kaunis asu ja kiva blogi, eksyin tänne juuri ensimmäistä kertaa!

  VastaaPoista
 5. Ihana takki! Kohta kaivan kyllä minäkin nahkiksen esiin :))

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan ihana nahkatakki! Toivottavasti itsekin löydän mulle tuollaisen ihanuuden!

  VastaaPoista
 7. Tosi seksikäs nainen ja takki

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.