Alkukesän kitkemiset ja kastelut kantavat hedelmää sananmukaisesti nyt, kun kasvimaa tarjoilee satoaan. Tomaattien kypsyminen avomaalla on kestänyt ihmeen kauan, vaikka sää lämpönsä puolesta hellinyt. Nyt nekin kuitenkin punertuvat jo kauniisti.
Ruokaan normaalisti välinpitämättömästi suhtautuva V:eekin innostuu kasvimaan saaliista. Itse kasvatettu ruoka vaan maistuu paremmalta.
Voi nam, näyttääpäs herkulliselta! Oman maan sato on maailman paras palkka kovasta työstä :)
VastaaPoistaJoo nyt meitä todella palkitaan. Tosin puutarhuri olisi voinut olla hieman ahkerampi ja suoda vettä myös viinimarjoille, ne kun jäivät aika pikkuisiksi.
PoistaNam! Teillä jo tomaatit punertaa! Meillä on vasta komean kokoisia raakileita, vaikka ovatkin olleet mun minikasvarissa.
VastaaPoistaErot on hurjat ihan omallakin pihalla, ensimmäiset maistiaiset on syöty varmaan pari viikkoa sitten ja suurin osa edelleen ihan vihreinä.
Poista