tiistai 30. heinäkuuta 2013

Leikkimökki, vielä hetken


Kuvailin tässä eräänä päivänä leikkimökkiä, joka taitaa muuttaa muotoaan piankin. Suunta taitaa olla enemmän  johonkin autotallityyliin, pienelle pojalle kun on kertynyt omaakin kalustoa jo aikalailla. Joten bye bye mamman pitsit, nyyh. No ehkä äiskälle keksitään joku muu paikka kaikille hempeille tavaroille.
No, aika aikaa kutakin.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanan söpö leikkimökki. Vaan niin se aika menee eteenpäin ja lasten kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Siinä on paras elää vain mukana juuri niin kuin olet tekemässäkin - ja tulee uusia kivoja juttuja eteen, mitä seurata lasten rinnalla. Toivottavasti saat kuitenkin pitää tuon kauniin vihertävän sävyn ulkopuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kirjoitat. Välillä toivoisi ajan pysähtyvän, ihan hetkeksi vain. Väri pysyy vihreänä kyllä, kun on samaa väriä kuin talokin, niin sitä ei ihan heti aleta muuttamaan :)

   Poista
 2. Tuolla minäkin haluaisin leikkiä :) Mutta ei ehkä vastaa nuoren miehen vaatimuksia, vaikka on siellä paljon pojallekin sopivaa, keittiöhän on kaikille tarpeellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja nyt vasta löysin tänne ihastuttavaan blogiisi ja jään seuraamaan edesottamuksiasi :)

   Poista
  2. Ompa soma pikku mökki ja tosi kauniisti sisustettu. Paljon mielenkiintoisia tavaroita ja värisävyt raikkaita. Sänky katoksen kanssa on mitä hurmaavin ja sopii hyvin prinssille! Mielessäsi puhaltaa muutoksen tuulet ja varmasti onnistut taas ilahduttamaan pojan mökin sisustuksen mieleiseksi kokonaisuudeksi. Hyvä kun nämä kuvat jäävät muistoksi, mitä katsella jälkeenpäin. Ja toki poikakin muistaa kaiken kivan:)

   Poista
 3. Cheri: Joo ruokaa täytyy jokatapauksesa tehdä traktorilla ajamisen lomassa välillä :) Ja kiva kun löysit blogini, tervetuloa seuraani.

  Sirkka: Kiitos kovasti. Kivaa tässä bloggailussa on myöskin juuri se, että kuvat jäävät muistiin. Näihin kesäkuviin on kiva palata talvella lumen tuiskutessa.

  VastaaPoista
 4. Ihana leikkimökki! Sääli, että sen pitää muuttaa muotoaan, mutta tottakaihan sen on vastattava pienen omistajansa tarpeita.

  Mie haaveilen, että saisin sisustaa tytölle leikkimökin, tehdä nukkekodin ja rakentaa barbin huonekaluja. Ihan varmasti meidän likkaa sitten kiinnostavat vain autot ja dublot... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.