maanantai 17. kesäkuuta 2013

Valo


Aivan käsittämätön tämä Suomen kesä ja valon määrä. Kello näyttää varttia vaille yksitoista ja valoa on rutkasti enemmän kuin keskiverto talvipäivänä.
Nukkumaan meno venyy väkisinkin puoleen yöhön, mutta kun se viime päivinä on luiskahtanyt jo reilusti seuraavan päivän puolelle, tuntuu ettei uni ihan riitä. Varsinkaan kun aamun valokin herättää ajoissa. Tai jos ei  valo, niin lapsi ainakin.Ei ole mikään ihme, että suomalaiset heräävät kesällä eloon. Tämän valon haluan tallettaa muistoksi ja voimaksi pitkän talven varalle.
Nukutaan sitten talvella.

Ihanaa Suomen kesän valoisinta viikkoa kaikille!


8 kommenttia:

 1. Kyllä tätä valoa on kaivattukin, saisipa sen purkkiin! Mutta ainakin valokuviin ja videoihin :) Kauniita kuvia sinulla.

  VastaaPoista
 2. Juuri ihmettelin että kello on pian 24:00 ja ikkunasta näkee edelleen mainiosti ulos! Ihmisistäkin huomaa valon määrän lisääntymisen, joku mörkö-suomalaisiin pureva pakollinen D-vitamiini -ruiske olisi paikallaan talvikaudelle...

  VastaaPoista
 3. Toi eka kuva on ihankun postikortti :)

  VastaaPoista
 4. Näitä kuvia talvella katsellessa saattaa hyvinkin tavoittaa kesän valon. Hienoja kuvia.

  VastaaPoista
 5. Pitää yrittää ladata valoa akkuun että jaksaa pitkän pimeän syksyn... Taas olet onnistunut taltioimaan oleellisen! :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia sinulla taas ja paljon, kun en ole muutamaan päivään koneelle ehtinyt! Ajattelin itsekin juuri tänään, kun koko päivän pihalla touhusin, että niin se kesä vaikuttaa minuunkin. Talvella en näytä nenää ulos kuin pakon edessä! Nyt vielä nopsaan ilta-auringosta terassille nauttimaan!

  VastaaPoista
 7. Ihana eka kuva!
  Siittä tulee lapsuus mieleeni!
  Ja valon määrä on kyllä tällähetkellä niin ihanaa, nautitaan siittä nyt oikein paljon, sillä pian odottaa se piiiitkä ja pimeä syksy taas!

  VastaaPoista
 8. Voi mitä kuvia, varsinkin metsämansikat. Kyllä tämä valo laittaa ihmisen hyrräämään, tekisi vaan mieli valvoa, valvoa. Ihanaa juhannuksen tienoota!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.