keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulumieli viritettynäViime päivien puuhat on olleet kovasti jouluisia. Lahjojen paketointia, päiväkodin joulujuhla, itsetehdyn glögin keittelyä, pipareiden tuoksua, hyasintteja. Täällä ollaan siis aikalailla joulun lumoissa ja tunnelmissa - joulumieli viritettynä Harmi vaan, että viime viikonloppuna satanut lumi on vaihtanut muotoaan kovaan jäähän, mutta eilen ja tänään paistanut on korvannut vähän menetystä.
Joulu alkaa muutenkin olla aika valmiina. Pari täsmäiskua ruokakauppaan, kuusen hankinta sekä tietenkin siivous lähempänä joulua, mutta sitten joulu saa tulla.


 

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, meillä on kaikki valmistelut jälleen kerran viime tipassa, mutta kuuluu tapoihini ja tiedän että jouluna kaikki on kyllä silti valmiina.
  Onpa symppis tonttu teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin teen normaalisti kaikki aina viime tipassa. Ehkä mä olen unohtanut jotain tärkeää, voi olla niinkin :)

   Poista
 2. Ei oo totta. Näissä sun kuvissa näkyy AURINKO! Ihania kuvia. Ihanaa jouluondotusta sinne Niittykulmaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Ihan tuon valoilmiön vuoksi oli kaivettava kamera esiin. Kutkuttavaa joulun aikaa myös Kuopioon.

   Poista
 3. Joulumieli on ihana mieli. Mutta arvaas mitä, mun joulu meni jo. Tänään ulkona touhuillessani tuli niin niin kevätmieli, että en tiedä saanko joulumieltä takaisin. Täytyy katsella toisten jouluisia kuvia. Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, täälläkin paistoi ihanasti aurinko. Mä aloitankin sitten kevätaurinkofiilistelyt heti joulun jälkeen. Tulis nyt ensin lunta.

   Poista

Kiitos kommentistasi.