perjantai 19. syyskuuta 2014

Lentsikka-synttärit 

Huh hei, meillä vietettiin eilen 5-vuotta täyttävän ensimmäisiä kaverisynttäreitä. Talo täyttyi viidestä 5-vuotiaasta, eikä menoa ja meinikiä puuttunut. Aika intensiivisesti tuo porukka juhlikin koko kaksituntisen ja kovin montaa hetkeä ei tainut kukaan paikoillaan olla. Hengästytti pelkkä katsominen.
Onneksi sää oli lämmin ja kuiva, joten aikaa vietettiin myös pihalla. Kaverukset ovat hitsautuneet niin tiiviisti päiväkodissa yhteen, että heidän leikkejään ja touhujaan oli hauska päästä seuraamaan oikein ajan kanssa. Jokaisella on porukassa oma paikkansa, toinen jatkaa  juttua siitä mihin toinen jäi. Ja vaikka leikit välillä lipuukin riehumisen rajamaille, osataan myös rauhoittua.
Talo on pystyssä, ketään ei sattunut, riitoja ei tullut, herkut maistuivat ja sankari sai kauan toivomansa leikkipyssyn. Aika onnistuneet juhlat sanoisin.

Synttäreitä juhlittiin meillä Lentsikat-teemalla, johon sopien tilattiin kertakäyttöastioita, servettejä ja tulostelin netistä kuvia pilleihin ja coktail-tikkuihin teipattavaksi. Näin sai aika helposti pienten poikien mieleen olevaa tunnelmaa. Kattoon ripustettiin vielä Dusty-lentokone roikkumaan ja äitini teippasi pöytäliinaan kiitoradan.
Kakkua näihin juhliin ei tehty ollenkaan, vaan tarjolla oli näppärästi mokkapaloja, muffinsseja, pieniä pasteijoja, nakkirullia, juusto-viinirypäle-lihapulla-coktailtikkuja, keksejä, vesimelonia ja popcorneja.

Huomenna luvassa turnausreissu Uudenmaan toiselle puolelle ja sunnuntaina jatketaan juhlimista.

Kivaa perjantaita.

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat Lentisikka-juhlat teillä on ollut! Onnea sankarille <3
  Meillä oli kans keväällä pojulla lentsikka synttärit ja netistä sai niin kivasti kaikkea kivaa tulostettua. Harmi, että muste loppui ennen kuin ehdin kaikkea kivaa sieltä ottaa... heh...

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hauskalta, hienot koristeet! Tuo pöytäliinaidea on mainio. :)

  VastaaPoista
 3. Mainio tuo kiitorata ja netistä löytää kyllä kaikkea kivaa printattavaa synttäreitä ajatellen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.