lauantai 10. elokuuta 2013

Kaikki kohdallaanViikon kestänyt ahertaminen julkisivun lauta-aidan kanssa on palkittu ja terrieri on vapautettu tänään pihalle asiaan kuuluvine juhlallisine menoineen vieraiden läsnäollessa. Myös pentu kotiutui meille viime viikolla ja muutama päivä onkin mennyt uuteen totutellessa.


On hämmästyttävää miten nopeasti koiranpennut sopeutuvat aivan uuteen elämään ja perheeseen. Osat loksahtivat kohdilleen ja pieni Dako on jo täysivaltainen perheenjäsen, odotettu, toivottu ja pidetty.
6 kommenttia:

 1. Oi miten suloinen pikkuinen Dako =) Meillekin tarvittaisiin tuommoinen aita, kun koiruus ei oikein pysy pihassa. Voi onnellisia koiranpäiviä sentään =)

  VastaaPoista
 2. Cockeri! JEE! :-) Onnea uudesta karvaisesta perheenjäsenestä, pitää vanhat pojat virkeinä. Mistäpäin pentu on "kotoisin"? Mä haikailen edelleen Onnille kaveriksi tuollaista pientä spanielinpentua.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut aitaprojektin valmistumisesta ja ihania elokuisia päiviä terrierille vapaana kuin taivaan lintu! Minkä rotuinen Dako on? Cockeri? Springeri? Niin suloinen!

  VastaaPoista
 4. Söpöläinen<3 Arvostan ihmisiä jotka jaksavat vielä kaiken muun lisäksi huolehtia eläimistä, minulle kolme ihmispentua on ihan riittämiin;DD

  VastaaPoista
 5. Voih... onnea uudelle perheenjäsenelle!
  Kyllä on suloinen pikku Dako :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista :) Dako on Englanninspringerspanieli ja kotoisin Vilppulasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.