torstai 21. toukokuuta 2015

Kesän eka piknik


Päiväkodin kevätjuhla tuli hyvään saumaan, monessakin mielessä. Koko päivän harmaana pysytellyt taivas repesi aurinkoon sopivasti, ja me päästiin nauttimaan esityksistä ja piknikistä hienossa säässä. Esikouluun siirtyvät kukitettiinkin juhlallisesti orvokeilla.
Hyvä aika juhlalle oli siinäkin mielessä, että saatiin hetkeksi istua ulos, hengähtää ja vain olla. Tähän aikaan vuodesta se kun ei omalla pihalla vaan onnistu. Kaikenlaista on kertynyt viime viikoille, ja tekemättömät työt painaa päälle. Ja jos sitä paikallaan hetken olisikin, niin keksisi heti monta uutta asiaa tekemättömien hommien listalle. On tämä omakotitaloasuminen kyllä.... Osaisikin vain ottaa rennosti ja nähdä vain hyvät asiat.Josko sitä tekemättömien töiden listaa saisi viikonloppuna vähän kirittyä ja ehtisi vaikka piknikille sinne omalle pihallekin. Suuri viltti maahan, ruokaa ja juomaa, aurinkoa ja elämistä hetkessä. Huomenna kuitenkin vielä kouluhommia ja illalla futista. Auringonpaistetta toivoisin kovasti.

4 kommenttia:

 1. Minä olen lähdössä viikonloppuna SPR:n vapaaehtoisten kesäretkelle, joten kovasti olisi aurinkoinen sää tervetullut! :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoa paljon sinne teille toivotan!!!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että sitä aurinkoa nyt näkyisi enemmän ja saisi mielen ihan vaan iloiseksi pelkällä paisteellaan :)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin tuskaillaan tekemättömien töiden listaa, niitä riittää sisällä ja ulkona. Mutta pikkuhiljaa :) Mukavaa lauantaita sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.