keskiviikko 22. lokakuuta 2014

DIY - Tuunatut luistimet


Meillä satoi eilen lunta. Sen verran, että sen juuri ja juuri tunnistaa lumeksi ja kylmän yön jälkeen sitä on edelleenkin maassa. Viime viikolla tekemäni tuunaus tuntuukin heti paljon ajankohtaiselta, vaikka taitaa muualla kuin jäähallissa luistelemista saada vielä odotella hetken.
Viime vuosina me ollaan käyty jonkinverran luistelemassa ja nyt tänä talvena olisi tarkoitus panostaa asiaan oikein kunnolla. Tai jos kelit vaan sallivat sen. Viime talvea jos muistelee, niin vähissä oli ne viikot kun ulkokentät oli edes kohtalaisessa kunnossa.

 

Luistinten maalaus on ollut mielessä jo pitkään. Nämä luistimet kun ovat palvelleet minua jo yli 15 vuotta, niin pieni kunnon kohotus oli niillekin tarpeen. Maalasin luistimet harmaalla spray-maalilla, leikkasin heijastinteipistä sivuille sydämet ja kirkkaan pinkkiä silkkinauhaa nauhoiksi. Tadaa. Aikamoinen kokeilu tämä oli, sillä en tiedä alkaako tuo maali hilseilemään nahan pinnasta helposti ja kestävätkö silkkinauhat kiristystä. Näillä mennään, ja ei noita luistimia nyt pilaamaankaan voinut mennä, sen verran hurjassa kunnossa ne olivat.


 

Edessä olisi vielä luistinten sovitus Veelle, jotkut sopivan kokoiset varastosta varmasti löytyy, ja koko porukan luistinten teroitus. Sitten oltaisiinkin jo ihan valmiita jäälle.


8 kommenttia:

 1. Oioi - mä meen heti kaivaa mun luikkarit jostain kätköistä.. ihanat ja nuo pinkit nauhat niin kruunaa koko ihanuudet!

  VastaaPoista
 2. Voi mitkä ihanuudet! Noilla kelpaa nyt kiitää pitkin jäitä :) Onpa kiva blogi sinulla! Kiva kun kommentoit minulle, niin löysin tänne.

  VastaaPoista
 3. Onpa tyylikkäät menopelit liukkaille jäille! 💫

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle ja täytyy kyllä sanoa, että tykkään jo ihan eka sivun perusteella tosi paljon. Parasta on se, että täällä on just sellaista omanlaista!! Minäkin jään seuraamaan :) ja hei, noi luistimet on tosi ihanat :)

  VastaaPoista
 5. Miten tuo maalaus kesti? Itseäni houkuttaisi myös maalata luistimeni jollain kirkkaalla värillä. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.