keskiviikko 13. elokuuta 2014

Saaressa 

Tänä kesänä aloitettu veneilyharrastus on kasvattanut meidän silmissä mökkijärven ihan uusiin ulottuvuuksiin. Vaikka harrastus on vielä opettelua, ollaan löydetty mökkijärveltä jo erityisen kiva paikka. Vain muutaman kilometrin päästä mökiltä on kiva saari, johon on rakennettu mukavuudet grillakatoksesta aina huussiin, pilkottuihin polttopuihin ja kunnon laituriin asti. Saari on erityisesti melojien suosiossa, vierestä kun menee mukava melontareitti, mutta myös veneilijät käyttävät saarta tukikohtanaan vieraskirjasta päätellen aika runsaasti.
Me ollaan käyty tällä saarella jo useita kertoja ja suunniteltiimpa jo menevämme sinne talvella jäitä pitkin. Vierestä löytyy suurempi Linnasaari, josta kallioille kipuamalla pääsee ihailemaa hienoa näkymää järvelle.

Saaressa ollaan käyty eri kokoonpanoilla, ja tärkeintä onkin, että mukana on ollut jonkilaiset eväät. Retki tuntuu heti paljon juhlavammalta kun se huipentuu eväiden syöntiin. Grillikatoksessa ollaan keitelty nokipannukahveja ja oikeastaan kahvi taitaa maistua parhaimmalta juuri niin tehtynä ja sellaisissa olosuhteissa nautittuna, kädet noeassa ja järvi ympärillä.
Myös harjoitteleva laivakoira pääsi viime kerralla mukaan reissulle.


 

 

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, vaikuttaa kyllä loistavalta paikalta! Rakastan tuollaisia eväsretkiä ja nokipannukahvitkin kuulostaa loistavilta ♡

  Mukavaa mökkeilyä teille vai joko olette arkeen palanneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppumökkeilyä enää luvassa loppukesälle :( Nyyh. Onneksi ajomatka on kuitenkin kohtuullinen, niin viikonloppuisinkin ehtii hyvin nauttimaan veneilystä.

   Poista
 2. Kauniita kuvia ! Retkeily on mukavaa ja siitä jää kivoja muistoja.

  Blogissani kiva arvonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Poika on ollut aivan innoissaan kaikista uusista paikoista. Eikä innostus vaadi kuin mustikkamättään :) Täytyykin käydä kurkkaamassa blogissasi.

   Poista
 3. No onpa ihan täydellinen varustus saaressa :). Ja ihanat maisemat!

  En ole veneihmisiä, mutta tänä kesänä olen kyllä muutaman kerran tyynellä järvenselällä lipuvia / kiitäviä veneitä katsellessa ajetellut, että eipä tosiaan pöllömmät veneilykelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin kyllä ihmeissämme tuosta varustuksesta. Ei oikein tiedetä kuka sitä ylläpitää, olisiko sitten kunnan... Hienoa jokatapauksessa. Kyllä' nyt oli hyvät kelit veneilyyn. Saa nähdä miten syksyn sateilla sitten innostaa enää.

   Poista
 4. No kyllä eväät kruunaavat retken! Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eväät on oltava :) Välillä paremmat, välillä vähän pienimuotoisemmat :) Ja saaresta poimitut mustikat kruunasi monta kesäpäivää.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Näihin kuviin ja tunnelmiin tulee varmaan itse palattua vielä monta kertaa talven aikana.

   Poista
 6. Aivan ihanaa kesäpuuhaa! Mekin ollaan oltu koko kesä menossa veneilemään, mutta aina tullut jokin este. Kohta on myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lämpimiä päiviä vielä riittää, että ehtii veneilemään ja muutenkin kesätouhuihin. Edes ihan pikkuisen.

   Poista
 7. Käytiin perheen kanssa kesäisin yhdellä mökillä tuolla Linnasaarella, kun olin nuorempi. Sieltä kyllä sai ehkä lapsuuden parhaat kesämuistot! Aivan mahtavia saaria nämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille tuo vesi elementtinä tuntuu toimivan niin hyvin. Toivottavasti jää mukavia muistoja omallekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi.