maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hippimekko ja tuunattu liiviKun löysin tämän vähän rantatyylisen mekon, tiesin heti, että haluan sen kaveriksi revityn farkkuliivin ja paljon hippimäistä kesään sopivaa rentoutta. Farkkuliivin kanssa kävikin sitten niin kätevästi, että löysin liiviksi tuunattavan farkkutakin heti ensimmäiseltä kirppikseltä. Liivi on tehty lasten farkkutakista, joten malli on kivan lyhyt ja istuvuus taattu.
Napsaisin hihat saksilla pois ja kulutin reunoja ja vähän muualtakin raastinraudalla. Selkään ompelin pienet siipiä muistuttavat pitsinpalat.Farkkutakin hihoista hyödynsin vielä hihansuun, josta pitsillä ja napeilla koristelemalla tuli asuun sopiva kesäkoru. Nyt ei ehjän takin leikkeleminen tuntunut niin pahalta. Niin, ja hintaa tuolla takilla oli huimat neljä euroa ja tuunaamiseen ei juuri aikaakaan kulunut. Sopivan helppoa tällaiselle ei niin käsitöitä rakastavalle ihmiselle.

Tällä lookilla (täydennettynä keliin sopivammalla paksulla neuleella ja muhkealla huivilla) juhlittiin viikonloppuna naapuruston perinteisiä kesäjuhlia ja yhden naapurin 40-vuotissynttäreitä. Aurinkoa ei juuri toiveista huolimatta näkynyt, mutta tunnelma lämmitti sitäkin enemmän.
13 kommenttia:

 1. Tosi ihana tuo liivi! Ja tosi kivat pitsiyksityiskohdat <3 Onneksi tuunailun ei aina tarvitse olla niin monimutkaista ja aikaa vievää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosi helposti syntyi kyllä tämä liivi ja luulen, että sille on vielä paljon käyttöä.

   Poista
 2. Suloinen ja persoonallinen kesäasu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykkään tästä yhdistelmä itsekin tosi paljon.

   Poista
 3. Mistä tuo mekko on peräisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on New Yorkerista. Helsingin lisäksi niillä näyttää olevan liikeet muutamassa muussakin kaupungissa Suomessa.

   Poista
 4. Muakin kiinnostaa mistä mekko :) Upea asu ja upea tuunaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna :) Mekko siis New Yorkerista, josta oon muuten tehnyt pari muutakin yllättävää löytöä.

   Poista
 5. Liivistä tuli kyllä tosi hieno! Sopii ihan täydellisesti mekon kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Ihana asukokonaisuus. Farkkurannekkeet on just ihanat!! Hippityyli puhuttelee aina oli sitten sulka hiuksissa tai kukka korvantakana =)

  VastaaPoista
 7. Onpas kesäinen look! Näppärästi olet tuunannut tuon liivin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.