sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Viikonlopun hetkiä


Mukava ja rentouttava viikonloppu takana. Lauantaina ihanat ystävät kylässä ja tänään pitkä lenkki syksyisessä metsässä ja shoppailua kaupungilla. Kaikenkaikkiaan mukava viikonloppu. Aurinkokin näyttäytyi aika-ajoin ja seuraavana hetkenä satoi. Jotenkin rakastan tätä syksyn sään vaihtelevuutta. Tai olen oppinut rakastamaan maallemuuton yhteydessä. Täällä jokaisen vuodenajan aistii niin vahvasti. Syksyn syvenevä pimeys ja talven sisään pyrkivä viima. Koirat on ulkoilutettava säällä kuin säällä ja huomaan ilokseni, että myös pojastamme on kasvanut aito ulkoilmaihminen, joka ei pientä kurakeliä ja vesisadetta säikähdä. Olen alkanut arvostamaan Suomen jokaista vuodenaikaa ja iloitsemaan niiden hyvistä puolista.Tänään ohjelmassa vielä sauna ja pohdintaa pitäisikö lämmittää pari pesällistä takassa. Aika rennoin ottein mennään. Sunnuntain ilta.8 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa oikein mukavalta :) Tunnelmallista sunnuntaiehtoota teille!

  VastaaPoista
 2. Mukavat viikonlopun tunnelmat kuvissa :)

  VastaaPoista
 3. Minustakin on suorastaan ihanaa, kun täällä saadaan kunnolla vaihtelua erilaisten vuodenaikojen ansiosta. Se talvi ei tosin aina tunnu niin herkulta, mutta puolensa siinäkin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille. Musta kaikki vuodenajat on kivoja, jos ne ei venähdä esim. niin, että lumi tulee vasta tammikuussa. Silloin se "syksyn" pimeys on vähän liikaa.

  VastaaPoista
 5. Täältä löytyikin kaunis blogi....lukijaksesi kirjauduin...:)

  VastaaPoista
 6. Täältähän sinä löydyit ;) kauniilta näyttää ja kiitos kommentistasi blogissani. Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.