tiistai 19. toukokuuta 2015

LumoissaJei, posti toi tänään kameraan uuden akun ja järkkäritön aika loppui. Vaikka en kovin kauaa ilman kunnon kameraa lopulta ollutkaan, se on kumma miten kauhea kuvausinto iskee aina kun kuvaaminen ei ole mahdollista. Ihan pikkuisen harmitti viikonloppuna olla kummitytön synttäreillä ilman kameraa ja käydä ihastelemassa Helsingin kirsikkapuistossa satoja kukkivia puita. Räpsin kännykällä kuvia, mutta näin järkkäreihin tottuneena kuvat oli kyllä aikamoista pikselimössöä.No, tänään kävelin ihan pikaisen kuvauskierroksen ikuistamassa tavallaan mielestäni kaikkein makeinta aikaa luonnossa. Kun lehdet ovat puhjenneet, kaikki kasvaa kohisten, kesä tuoksuu oven takana ja kaikki on taas uutta ja lumoavaa. Kun jokaisesta lämpimästä auringonsäteestä haluaa napata kiinni ja pitää lähellä, edes vähän aikaa.5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Siellä on jo niin ihanan kesäistä. <3
  Voin vain kuvitella, että millaista piinaa on ollut elää ilman järkkäriä. Onneksi pääset taas nauttimaan kuvauksesta ja me kauniista kuvista. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia! On tämä toukokuu vaan parasta aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia!!! Ja se on kyllä ihan totta, että jos kamera puuttuu, sitä tosiaan bongaa ympärillään vaikka mitä kuvattavaa. Vähän sama kuin että jos tulee sähkökatko, niin heti on muka pulassa. Tai jos vesi on hetken poikki, niin suihkuun olis vähintäänkin pakko päästä. Puhumattakaan, että netti ei toimi :)

  VastaaPoista
 4. Oi, tykkään aivan hurjasti tuossa kuvasta sinisine kukkineen, taustalla ihana aurinko ja talo. Erittäin kaunis kuva! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.