perjantai 3. lokakuuta 2014

Punainen


 

Pikkuisilla muuoksilla saatiin viisi vuotta täyttäneen pojan huonetta taan vähän eri näköiseksi. Värit ja tyyli ovat ennallaan, ja saavat ollakin, sillä huoneeseen hankittiin Ikeasta kunnon vaatekaappi - Veen toiveesta punaisilla ovilla.
Kun kaapin lisäksi tilassa on punainen matto ja joitakin punaisia yksityiskohtia, on huone selkeästi meidän kodin värikkäin huone.
Nyt kaikki pojan vaatteet mahtuvat kaappiin, jonka sisusta suunniteltiin juuri meidän tarpeita vastaamaan. Kyllä se vaan niin on, että vaikka vanhat kaapit ja huonekalut kuinka kauniita ovatkin, eivät ne aina käytännöllisyydellään vedä vertoja tämän päivän tuotannolla. Onneksi meillä on siis Ikea.6 kommenttia:

 1. Ai vitsit miten ilahduttavaa nähdä pojan huoneessa punaista :)

  Meidän pojilla oli kans. Ja ihan omista toivomuksistaan. Pyöreät punaiset matot, punaiset Malm-aputasot tietsikkapöytinä, punaiset pöytävalaisimet ja vielä ne punaiset kenkäkaapit (joissa oli kaikkea muuta paitsi kenkiä..). Kaikki Ikeasta tottakai :)

  Ihanan pirteä kokonaisuus. (Ja siistiä...)

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä tuo punainen tuo energia! Oikein kiva pikkumiehen huone!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Punainen väri tuo iloa ja hyvää energiaa lastenhuoneeseen.

  VastaaPoista
 4. Punainen on raikas ja energinen väri. Sopii todella hyvin tuon harmaan kanssa. Kaikki eivät Ikeasta tykkää, eikä tarvitsekaan. Siellä on kuitenkin moni asia pitkälle pohdittu ja käytännöllisesti ajateltu. Mm. nuo kaappien sisusteet.

  VastaaPoista
 5. "vaikka vanhat kaapit ja huonekalut kuinka kauniita ovatkin, eivät ne aina käytännöllisyydellään vedä vertoja tämän päivän tuotannolla" Totta! Suursiivouksesta huolimatta vielä on rutkasti huonekaluja jäljellä, joiden kohtalosta en osaa vielä päättää juuri tuota käytännöllisyyttä ajatellen; säästääkö vai raaskiiko laittaa kiertoon. Meillä olisi useampi senkki ja lipasto kunnon puusta valmistettuja, joista todella tykkään ulkonäöllisesti, mutta käytännöllisyys onkin eri asia. Ja, kun säilytystilaakin tuntuu aina olevan liian vähän, voi olla, että joudun nuista hienoista kalusteista luopumaan ja ottamaan tilalle tämän päivän lastulevy himpulat. :D Kivan raikkaan näköinen pojan huone!

  VastaaPoista
 6. Aark mitä ihania punaisia asioita. Ja siis ikeasta tuo kaappi? Heti menen sivuille :) Kiitos vinkistä, meillä tarvetta tuollaiselle, kun vanhaa peltikaappia en kerrassaan löydä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.